Cégünkről

Cégünk 100% – ban Magyar tulajdonú, főleg belsőépítészeti kialakításokkal, felújításokkal és karbantartással foglalkozik. Egy kézben összefoglalva és elvégezve az építészeti, szárazépítészeti, gépészeti, erős illetve gyengeáramú kivitelezéseket, melyeket saját dolgozókkal, illetve szakmailag magasan képzett alvállalkozókkal végezzük.

Foglalkozunk még mély- és magasépítő tevékenységgel, homlokzati felújítási munkákkal, könnyűszerkezetek és acélszerkezetek gyártásával és elhelyezésével. Mindezeket műemléki környezetben is végezzük.  Nagy tapasztalatunk van irodaházak, társasházak és középületek által megrendelt felújítások, átalakítások kisebb javítások, és nagyobb fit out munkák elvégzésében is.

Színvonalas üzlethelyiségek, irodaépületek, ezen belül A+ kategóriás igényes irodák, üzemcsarnokok, bevásárló központok, műhelyek részleges, illetve teljes körű komplett kialakítását is vállaljuk. Különféle álpadló és álmennyezet rendszereket szerelünk. Speciális igényeknek megfelelően antisztatikus, vezetőképes vagy egyéb különleges burkolatot helyezünk el. Belsőépítészeti és épületgépészeti munkáinkhoz kapcsolódóan, de önálló feladatként is megoldunk hangszigetelési –zajcsillapítási feladatokat.

Cégünk legfontosabb üzletpolitikája a teljeskörűség, megbízhatóság, hosszú távú kapcsolatok fenntartása és a józan kockázatvállalás jegyében alakult.

Minőségpolitika

Profectus Bau Kft. az eredményes gazdálkodás és a folyamatos fejlődés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásainak minőségével a piaci partnerek megelégedettségét növelje, és ezáltal piaci pozícióját tovább erősítse.

Meggyőződésem, hogy céljainkat legeredményesebben akkor érhetjük el, ha a vállalkozásunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minden ügyfelünket megbízható minőségű szolgáltatással időben ki tudjuk szolgálni – a vonatkozó jogszabályok és szabványok figyelembe vételével.

A módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, megrendelőink megelégedettségének növelését, a hibák megelőzését, és a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztését napi feladatunknak tekintjük a vezetés és a végrehajtás minden területén.

Bálint Richárd

Ügyvezető